Publicat: 18 Aprilie, 2013 - 19:34

Odată cu venirea primăverii, Iulius Mall îi invită pe ieşeni, la finalul săptămânii, la un târg dedicat celor care iubesc natura. Târgul de Grădinărit şi Amenajări Exterioare va avea loc în parcarea laterală a mall-ului, sâmbătă şi duminică, evenimentul fiind organizat în parteneriat cu Baumax.

Cei care doresc să îşi amenajeze grădina vor găsi la târg o gamă variată de plante, ustensile şi echipamente necesare îngrijirii spaţiilor verzi, la preţuri promoţionale. Totodată, organizatorii au pregătit pentru vizitatori mii de cadouri surpriză. Specialiştii în peisagistică îi vor consilia pe cei interesaţi despre modalităţile de amenajare a grădinilor, spaţiilor verzi sau realizarea aranjamentelor florale.

Duminică, clienţii Iulius Mall aflaţi la cumpărături sunt invitaţi la un spectacol de dans, plin de mişcare şi energie pozitivă.

Evenimentul va începe la ora 17.00, în zona Carrefour Market, şi este organizat de şcoala „Dance Energy”. După-amiaza de duminică de la Iulius Mall va fi cu atât mai plăcută şi mai antrenantă, cu cât ieşenii vor avea parte şi de concursuri cu premii. Noile tendinţe în vestimentaţie vor fi prezentate de Agenţia First Models, care va susţine o defilare de modă, iar momentele de dans vor fi asigurate de tinerii membri ai „Dance Energy”.

Părinţii care doresc ca micuţii lor să deprindă arta dansului îi pot înscrie la cursurile oferite gratuit de şcoala „Dance Energy, în fiecare week-end, la Iulius Mall. Sala de dans se află la demisolul mall-ului, în zona KidsLand, lecţiile de mişcare având loc sâmbăta şi duminica, în intervalul orar 13.30 - 14.15, pentru copiii cu vârsta între 3 şi 6 ani, şi între orele 14.15 – 15.00, pentru copiii cu vârsta de peste 6 ani.