3 iulie 2022

Târg de Joburi la Universitatea Maritimă din Constanţa

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Liga Studenţilor din Universitatea Maritimă Constanţa împreună cu Universitatea Maritimă din Constanţa, furnizor de educaţie şi formare în domeniul maritim, prin Serviciul de Consiliere Profesională şi Promovare al Universităţii Maritime din Constanţa şi cu sprijinul echipei proiectului „Învaţă de la cei mai buni” POCU 133046 organizează Târgul de joburi, în perioada 15-26 martie 2021.

Proiectul se va desfăşura online, pe platforma Zoom, în intervalul orar 11.00 – 14.00.

Acest proiect îşi propune să reunească într-un cadru concret, studenţii Universităţii Maritime şi furnizorii de oferte de muncă din domeniu, oferind prilejul interacţiunii directe şi a unui dialog deschis, a unor oportunităţi ridicate de informare, înţelegere şi angajare în domeniul maritim.

,,Atât şcolarizarea, cât şi munca fac parte din viaţa indivizilor la un moment dat, ele fiind „două dintre instituţiile de bază ale oricărei societăţi” (Bills 2004:1). Târgul de Joburi încearcă să facă trecerea dintre cele două cât mai uşoară prin familiarizarea studenţilor cu operatorii din domeniu.

Nu ne surprinde când vedem absolvenţi ai Universităţii Maritime din Constanţa că se angajează în alt domeniu sau încep o altă facultate deoarece nu se pot plia pe cerinţele firmelor.

Prin proiectul creat de studenţi pentru studenţi dorim să oferim oportunitatea cât mai multor persoane să îşi cunoască potenţialii angajatori şi cerinţele acestora spre a vedea dacă pot lucra pe viitor în domeniu. „- Cristian-Stelian AVRAM, Preşedinte LSUMC.

***
Pentru mai multe detalii:

Cristian-Stelian AVRAM Gabriel-Daniel GHEORGHE
Preşedinte LSUMC Vicepreşedinte LSUMC
cristian@lsumc.ro gabriel@lsumc.ro

Georgiana VLĂDESCU
Secretar General LSUMC
georgiana@lsumc.ro

***
Liga Studenţilor din Universitatea Maritimă Constanţa (LSUMC)