Publicat: 18 Aprilie, 2015 - 11:57

Adept Human Resources prin Divizia Medicală, organizează un târg de joburi pentru personalul medical aflat în căutarea unui loc de muncă în Marea Britanie.

Evenimentul va avea loc Sâmbătă, 18 Aprilie 2015 la EuroHotels București str. Gheorghe Polizu, nr.4.

În cadrul evenimentului recrutorii romani cât și angajatorii din Marea Britanie vor pune la dispoziție aproximativ 100 de locuri de muncă disponibile în domeniu, pentru Asistenții Medicali Generaliști, detaliile și demersurile necesare pentru înregistrarea profesională la Nursing and Midwifery Council (echivalentul Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România).

Evenimentul va fi prezidat de moderatorul Cristina Patroescu, HR Business Partner, AdeptHR iar printre invitații care vor fi speakeri la acest eveniment se remarcă Adam Horner, Național Lead Nurse — Health, CareUK.

CareUK este al doilea cel mai mare furnizor de servicii medicale în Marea Britanie și dorește să recruteze Asistenți Medicali Generaliști (f/m) pentru cele 50 de instituții de profil din Marea Britanie.

Grupul deține 85 de azile pentru persoane vârstnice și sprijină peste 17.000 de persoane în vârstă sau cu handicap, prin servicii de îngrijire la domiciliu.

Compania angajatoare deține 4 Clinici de diagnostic și tratament (CATS) și 7 centre de tratament (NHS), oferind o gamă de servicii specializate cum ar fi chirurgia cataractei sau operații de protezare șold.

În cadrul UK Medical Jobs Fair se va organiza o tombolă cu premii, extragerea fiind făcută la sfârșitul evenimentului. Premiile constau în taxa de înregistrare la NMC, uniforme medicale, halate medicale și saboți medicali.