Publicat: 11 Noiembrie, 2014 - 09:30
Share

Piața Tărănească și Meșter(Ești)! organizează din 14 până în 16 noiembrie 2014, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român, din sos. Kiseleff nr 3 Târgul de Brumar.

Programul este între orele 10.00 și 18.00, iar intrarea este liberă.

Sunt prezenți peste o sută de meşteri, artizani şi coelcţionari,  gospodari şi gospodine din toate zonele ţării 

Se poate degusta diverse bunătăţi de toamnă: brânzeturi argeşene, afumături de porc, vită sau curcan  buzoiene dar şi bănăţene, cozonaci domnești și Cozonac Bujor, plăcintefel de fel, turtă dulce și covrigi, dulcețuri și zacuști, miere și plante aromate de gradină, legume şi poame de toamnă, poale-n brâu și prăjituri tradiționale, mustărie și grătare, bunătățuri la ceaun, grătare încinse si vin fiert, cafea la nisip si baclavale,  ca într-o piață țărănească autentică.

Pentru cunoscători și colecționari, sunt antichități țărănești și mobilier în curtea interioară, porțelanuri, ceasuri, ibrice, sfeșnice, tablouri, aparate foto, patefoane, cărți...

Meșter(Esc)!, pentru domniile voastre, tineri artiști și meșteri populari cu bijuterii, lemn, icoane, împletituri, ii, ceramică, vestimentație, casete pictate și decorațiuni interioare, metal și sticlărie, lucrușoare croșetate, țesături, împletituri și alte meștesugăreli.