Publicat: 20 Mai, 2013 - 11:05
Share

Un număr de 160 de pasageri care ar fi trebuit să plece luni, la ora 6.40, spre Londra aşteaptă pe Aeroportul Târgu Mureş întrucât aeronava în care ar fi trebuit să se îmbarce s-a defectat, reprezentanţii companiei care operează cursa anunţând că vor trimite altă aeronavă pentru a-i prelua pe oameni.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de reprezentanţii Aeroportului "Transilvania" din Târgu Mureş, cursa Wizz Air Târgu Mureş - Luton (Londra) care ar fi trebuit să decoleze la ora 06.40 va înregistra o întârziere estimată la 275 de minute, din cauza unei defecţiuni la aeronava care trebuia să efectueze cursa aeriană.

Conform sursei citate, reprezentanţii companiei aeriene care operează cursa au anunţat că vor trimite o altă aeronavă pentru preluarea pasagerilor afectaţi.

"Aeroportul a fost informat de către reprezentanţii Wizz Air că vor trimite o altă aeronavă de la Budapesta pentru efectuarea acestui zbor, avionul urmând să ajungă la Târgu Mureş în jurul orei 10.45. Nu a avut loc procedura de îmbarcare, defecţiunea tehnică a fost descoperită înainte. Au fost anunţaţi pasagerii, care acum aşteaptă în aerogară să vină cealaltă aeronavă de la Budapesta. Aeronava defectă va rămâne pe platforma aeroportului pentru remedierea problemei tehnice, asistenţa tehnică fiind asigurată de personalul acestuia", se menţionează în documentul citat.