Publicat: 16 Mai, 2015 - 12:38

În acest weekend, începând cu orele 14.00, în Parcul Alexandru Ioan Cuza (zona Globului, intrarea dinspre bd. Liviu Rebreanu), bucureştenii sunt aşteptaţi la Târgul Boieresc din Centrul Bucureştilor, ediţia intitulată "Tradiţii şi obiceiuri în luna lui Florar".

Producători şi comercianţi din toată ţara vin cu preparate pentru toate gusturile. Dar ce avem inedit este GRĂTARUL BOIERESC, unde bucătăresele vor pregăti, printre altele: PREPELIȚE LA JAR, cârnați de casă uriași învârtiți, cotlete fragede de berbecuţ, friptane boiereşti, mititei boiereşti, pui fripţi la ţepuşă, pulpe de pui fripte, cârnaţi boiereşti, cârnaţi mioritici, ceafă de porc friptă, pastramă de oaie, frigărui de mânzat şi multe alte bunătăţi. 

Evident că nu vor lipsi păstrăvul la grătar, platoul pescarului, dar şi cartofii Domniţei, cu rozmarin, cartofi ţărăneşti şi legume asortate pe grătar. 

Pentru amatorii de bunătăţi la ceaun avem sărmăluţe, iahnie cu ciolan şi nu în ultimul rând varză călită cu cârnaţi. Ce să mai, facem un festin în toată regula, că aşa le place boierilor!

Nu trebuie să rataţi nici scovergile cu brânză şi nici mezelurile de la Sibiu, dar nici cafeaua cu du-te vino. Ce gust are? Te invităm să descoperi la târg.
De la târgul nostru nu lipsesc gablonţurile şi bijuteriile lucrate de mână.
Aşadar, conaşilor, vă aşteptăm la Târgul Boieresc din Centrul Bucureştilor, unde veţi avea parte de un ospăţ de zile mari!

Târgul va fi deschis şi sâmbătă şi duminică, între orele 10.00- 21.00.