Publicat: 15 Noiembrie, 2016 - 16:44
Share

Târgul de Crăciun care avea loc anual în Piața Universității se va muta în Piața Constituției, a decis primarul general Gabriela Pandele.

Totodată, Pandele vrea ca Centrul Vechi al Capitalei să devină unul dintre cele mai atractive zone din București în perioada Sărbătorilor.

„Sunt convinsa ca multi dintre dvs. va pregatiti deja pentru Sarbatori, insa am convingerea ca impreuna putem sa schimbam si mai mult aspectul Centrului Istoric si aspectul orasului in general. In luna decembrie, cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, vom organiza o serie de evenimente in Capitala: In premiera Targul de Craciun va avea loc anul acesta in Piata Constitutiei, iar ca noutate imi doresc foarte mult sa introducem in conceptul de promovare si Centrul Vechi.

Pentru a face acest lucru posibil este nevoie sa lucram impreuna, sa fim parteneri, in asa fel incat sa impodobim tot centrul vechi intr-un mod deosebit, sa cream si aici atmosfera de sarbatoare, dar si in celelalte zone incluse in contractul pe care il avem cu Luxten”, a spus primarul general.