Publicat: 12 Septembrie, 2019 - 17:47
Share

Târgul internaţional de mobilă, echipamente şi accesorii BIFE-SIM 2019 şi-a deschis porţile joi, la Romexpo Bucureşti, iar peste 230 de companii româneşti şi internaţionale expun diferite stiluri de mobilier, de la cel clasic, la cel modern, de la cel din lemn masiv, până la cel combinat cu sticlă sau piele, sau chiar pictat manual.

Târgul, ce va fi deschis până duminică, este organizat conceptual în 6 saloane: Salonul Clasic, Salonul Design, Salonul Confort, Salonul Bucătării, Salonul Decoraţiuni şi Corpuri de Iluminat şi Salonul Echipamente, Maşini, Utilaje, Materii Prime şi Accesorii.

La BIFE-SIM 2019 participă companii din Austria, Belgia, Bulgaria, China, Danemarca, Germania, Grecia, Letonia, Italia, Republica Moldova, Polonia, Spania, Turcia şi Ungaria, gradul de internaţionalizare al târgului fiind de 19%, conform unui comunicat al organizatorilor.

"Ne bucură participarea internaţională pe care BIFE-SIM o atrage an de an, ea demonstrând că piaţa românească de mobilă este în continuare ofertantă, atât din punct de vedere al exporturilor, cât şi al interesului crescut pentru importuri. Eforturile firmelor româneşti din ultimii ani de a se poziţiona corect pe piaţa externă, prin promovarea intensă la târgurile internaţionale de profil, şi eforturile noastre, ca organizatori, de a pregăti un eveniment comparabil cu cele din afara graniţelor, au dat rezultate. Remarcăm, de asemenea, şi un interes crescut al producătorilor de mobilă din Republica Moldova de a expune la târgul nostru întrucât România devine o piaţă de desfacere atractivă pentru mobilierul produs acolo", a declarat Mihai Costriş, director general Romexpo.

BIFE-SIM este organizat de Romexpo, împreună cu Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România şi Camera de Comerţ şi Industrie din România şi aşteaptă la ediţia de anul acesta peste 15.000 de vizitatori, specialişti şi public larg. De asemenea, târgul prezintă şi ofertele firmelor membre ale Asociaţiei Clubul Român de Mobilă, partener al evenimentului.

BIFE-SIM 2019 se desfăşoară în acelaşi timp cu cea de-a XXVI - a ediţie Antique Market - Târg de obiecte de artă şi antichităţi, organizat în Pavilioanele C1 şi C2. Antique Market găzduieşte în această perioadă pentru expunere, cumpărare şi evaluare piese de mobilier şi decoraţiuni interioare, artă plastică, obiecte personale şi de colecţie, argintărie şi porţelanuri, bijuterii vechi, jucării, vehicule de epocă şi multe altele.

Programul de vizitare este între orele 10:00-18:00, iar biletul de intrare la BIFE-SIM costă 20 de lei.

Tag-uri Institutii: