Publicat: 25 Martie, 2015 - 08:17

Camera de Comert, Industrie, Navigatie și Agricultură Constanța (CCINA Constanța), în parteneriat cu Consiliul Judetean Constanta (CJC), organizează, în perioada 26 — 29 martie 2015, la Pavilionul Expozițional din stațiunea Mamaia, două evenimente dedicate sectorului HoReCa și designului interior: Salonul Dotări Hoteliere și Alimentație Publică — LITORAL 2015, ajuns în acest an la Ediția a XIII-a, și cea de-a IV-a Ediție a Târgului de Mobilă. De asemenea, în aceasta perioadă și același loc se va desfășura și Salonul de Finanțari, cu oferte și servicii financiare. Tematicile expozițiilor se completează reciproc, specialiștii și vizitatorii având posibilitatea de a se bucura de un eveniment unitar, menit să răspundă, în mod eficient, celor mai diverse solicitări.

Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică — LITORAL 2015

Bucurându-se de un real succes în cadrul edițiilor anterioare, Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică — LITORAL 2015 este singurul eveniment de acest profil din Constanța, ce reunește, an de an, cei mai importanți furnizori de servicii și dotări specifice pentru industria HoReCa.

Având în vedere că pe litoralul românesc al Mării Negre este concentrat cel mai mare număr de unități hoteliere și de alimentație publică din țară, Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică — LITORAL 2015, organizat de CCINA Constanța, prin societatea să, Expolitoral SRL, creează cadrul necesar dialogului de afaceri, facilitând, astfel, noi oportunități de afaceri, prin conectarea directă dintre ofertă și cerere, oferind și posibilitatea dezvoltării imaginii companiilor din sectorul HoReCa, prin prezentarea de noi produse și servicii. Evenimentul se bucură de o largă vizibilitate și are avantajul de a fi organizat în cea mai potrivită perioadă anuală, la debutul pregătirilor pentru sezonul estival.

Tematica extrem de diversificată a salonului cuprinde tendințe în premieră și propune o gamă completă de produse și servicii în domeniul HoReCa:

mobilier și echipamente profesionale pentru hoteluri, restaurante, bucătării, laboratoare, spălătorii;

echipamente și produse pentru curățenie și igienizare, articole de unică folosință;

mobilier pentru Sali de conferinta, cinema, amfiteatru;

solutii de închideri si constructii din sticla

echipamente pentru spalatorie de rufe

echipamente și instalații frigorifice, de încălzire, ventilație, climatizarea aerului, instalații termice;

lenjerie, vestimentație specifică pentru personal, dotări diverse, veselă și sticlărie profesională;

automate pentru cafea, băuturi calde, sisteme de dozare;

instalații sanitare și accesorii, corpuri de iluminat;

produse pentru finisaje, decorațiuni interioare și exterioare;

signalectica hoteliera;

produse alimentare și nealimentare.

Târgul de Mobilă — Totul pentru Casa si Familie

În completarea tematicii propuse de Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică — LITORAL 2015, CCINA Constanța organizează cea de-a patra ediție a Târgului de Mobilă, ce reprezintă o invitație adresată publicului care dorește să ofere stil modului și spațiului de viață. Deschis atât specialiștilor, cât și publicului larg, târgul constituie o provocare pentru opțiunea între clasic și contemporan, între emoția interioarelor tradiționale și confortul celor cu design modern și funcțional.

Târgul de Mobila își așteaptă vizitatorii să le prezinte noile tendințe în materie de design interior, atât pentru spațiul rezidențial, cât și pentru hoteluri și restaurante. Expozanții vor fi prezenți cu oferte începând de la prețuri medii, până la oferte de lux, în funcție de bugetul fiecăruia. Așadar, așteptăm cât mai mulți vizitatori care să ia contact direct cu producătorii de mobilă pentru personalizarea proiectului și, în funcție de necesități, să poată construi împreună o ofertă favorabilă, târgul de mobilă fiind singura oportunitate din zona Dobrogea, unde se reunesc mai multe firme de profil, în același loc.

Inovația, culoarea, funcționalitatea și, nu în ultimul rând, raportul calitate — preț, au devenit, și pentru cumpărătorul din România, criterii importante în viața de zi cu zi. În consecință, producătorii și distribuitorii din România vor fi prezenți la Târgul de Mobilă cu oferte adaptate gustului și posibilităților financiare ale diverselor segmente de cumpărători.

Tematica evenimentului este extrem de diversă și include o gamă largă de produse, de la mobilierul clasic, până la variantele moderne, pentru casă, birouri și spații comerciale, alături de cele mai inovatoare oferte de decorațiuni interioare.

Una dintre ideile principale ale expoziției este crearea unui sistem de soluții complete: proiectul este orientat spre realizarea ideilor creatoare ale constructorilor și designerilor de mobilă, spre modernizarea procesului de producție, consolidarea relațiilor de afaceri dintre producătorii de mobilă, accesorii și utilaje pentru industria mobilei.

Toate aceste evenimente se vor desfășura la parterul Pavilionului Expozițional, pe perioada a 4 zile, începând de joi, 26 martie 2015.

Foarte important ! Sub sloganul: 'Viziteaza Târgul si Câstiga patul anului 2015 !' toți cei care vor trece pragul expoziției, vor putea participa la marea tombolă, a cărei extragere va fi în data de 29 martie 2015 la ora 12,00.

Ponderea firmelor expozante, pe judete:

32 % — Bucuresti

25% — Constanța

7 % — Brasov

36 %—din 10 judete: Arges, Bihor, Buzau, Mures, Dâmbovița, Satu Mare, Suceava, Bistrița, Prahova,

Și o firma din UNGARIA.

Saloanele vor fi deschise publicului timp de 4 zile, de joi până duminica, având următorul program:

În perioada 26 — 28 martie: 10.00 — 19.00;

29 martie: 10.00 — 16.00.

Intrarea este liberă.