Publicat: 2 Mai, 2019 - 18:40
Share

Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a spus, în contextul morţii lui Răzvan Ciobanu, că România are o capacitate de reacţie şi de mobilizare mai mică faţă de alte state pentru combaterea consumului de droguri.]

"Dumnezeu să-l odihnească pe Răzvan Ciobanu! O veste tristă, care ne-a înnegurat chiar în perioada sărbătorii Pascale. O veste care ar trebui să ne dea de gândit, totodată. Pentru că moartea designerului vestimentar a fost legată, se pare, de consumul de droguri. Iar consumul de droguri e în creştere în România, de la un an la altul, după cum arată statisticile.
Încă nu e la cote de alarmă, pentru că, din fericire, suntem, încă, printre ultimii din Europa la acest capitol, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să luăm măsuri eficiente pentru a ţine sub control extinderea flagelului. Vestea bună, că România nu e chiar paradisul drogurilor, e dublată de vestea mai puţin bună - că avem într-o măsură mai mică decât alte state capacitatea de reacţie şi de mobilizare pentru combaterea fenomenului", a scris Călin Popescu Tăriceanu, joi, pe Facebook.