Publicat: 14 Mai, 2019 - 13:40
Share

Președintele Senatului României, Călin Popescu-Tăriceanu, a avut marţi, 14 mai 2019, o întrevedere cu reprezentanții Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dezabilități (AMVVD).
Discuțiile s-au axat pe stabilirea unui cadru legislativ eficient care să răspundă tuturor problemelor veteranilor, a celor invalizi și a însoțitorilor acestora. De asemenea, legislația va trebui sa cuprindă și măsuri de re-inserție socio-profesională și recuperare fizică și psihică.
În acest context, dl. Călin Popescu-Tăriceanu și-a exprimat întregul sprijin în acest demers și i-a asigurat pe membrii asociației că împreună vor găsi cele mai bune soluții pentru problemele cu care se confruntă veteranii și familiile acestora.
Continuarea lucrărilor la Centrul de Recuperare și Refacere a Veteranilor de la Târgoviște a fost un alt subiect abordat deoarece este un proiect important care vizează recuperarea fizică și psihică a militarilor veterani și a militarilor răniți în Teatrele de Operații din Balcanii de Vest, Irak și Afganistan, cât și a celorlalți membri ai asociației. 
 
 

Tag-uri Nume: