Publicat: 2 Mai, 2012 - 11:40
Share

Liderul deputaţilor liberali, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat miercuri că formula guvernamentală propusă de Victor Ponta este una echilibrată între cele două componente ale USL.
"Mi se pare o formulă guvernamentală echilibrată între cele două componente ale USL, pot să apreciez că sunt oameni cu o certă valoare profesională, cu experienţă politică şi sunt convins, şi-mi doresc foarte mult, ca această echipă să reuşească în sensul aşteptării cetăţenilor să performeze cât mai bine ţinând cont de asemenea că acest guvern are o existenţă limitată în timp", a declarat Tăriceanu la Palatul Parlamentului înainte de începerea şedinţei Biroului Politic Central al PNL.

"În al doilea rând, sigur că trebuie avută o grijă extraordinară în aşa fel încât să putem găsi soluţia politică în zona economică şi socială pentru că aşteptările cetăţenilor sunt în mod normal destul de mari. Oamenii doresc să-şi recapete cât mai repede puterea de cumpărare, dar acest lucru nu se poate face decât pe o bază economică sănătoasă. Deci prioritatea, din punctul meu de vedere, este relansarea economiei, creşterea economică şi crearea de locuri de muncă", a mai spus Tăriceanu.