Publicat: 6 Septembrie, 2012 - 17:37
Share


Deputatul PNL Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, Joi, întrebat dacă are ceva de reproșat colegilor din PSD, că în USL a fost „o colaborare foarte bună”, în ceea ce privește grupurile parlamentare.

„Nu am motive să invoc deficiențe de colaborare cu PSD. În cea ce privește colaborarea grupurilor parlamentare, nu am niciun reproș să fac partenerilor noștri. A fost o comunicare și o colaborare foarte bună”, a declarat Tăriceanu.

 Întrebat dacă USL plănuiește o nouă suspendare a președintelui Traian Băsescu, liberalul a răspuns că acest lucru nu se află în programul USL, însă dacă șeful statului va încălca Constituția, atunci se va lua în calcul o nouă suspendare.

„Nu avem  programată o suspendare a președintelui.Dacă va încerca în continuare să procedeze în acest fel, sigur că va trebui luată o decizie politică în acest sens. Deconturi se fac tot timpul. Referendumul a fost din iniațiativa USL, dovada unui suport popular extrem de larg, nu cred că e cazul unui decont”, a mai spus Tăriceanu.

Liderul PNL Crin Antonescu a  declarat joi, în cadrul ședinței PNL, că ideea suspendării lui Traian Băsescu a aparținut PSD, iar PNL nu a făcut altceva decât să o susțină.