Publicat: 31 Mai, 2015 - 14:55
Share

A trecut prin clipe cumplite atunci cand a aflat ca unicul sau copil a fost prins, pe aeroportul din Malaezia, cu un kilogram de cocaina in ghiozdan si a fost incarcerat intr-o inchisoare de maxima siguranta, alaturi de criminali periculosi si violatori. Tatal tanarului condamnat la moarte prin spanzurare traieste, din 2013, un adevarat cosmar si nu stie ce sa mai faca pentru a-si salva copilul.

Om modest de la tara, cu un venit de numai cateva sute de lei pe luna, barbatul a incercat, in tot acest timp, sa poata merge in Malaezia si sa isi vada fiul pentru ultima data. Din pacate nu a reusit, asta din cauza ca nu a avut bani pentru biletul de avion. Dupa ce cazul fiului sau a fost mediatizat, domnul Gologan a primit din partea unor oameni cu suflet aproximativ 2000 de euro, asa ca si-a facut bagajul fiind pregatit sa decoleze spre  Malaezia. Si de aceasta data insa, familia a fost urmarita de ghinion, iar Ionut a fost mutat intr-o alta inchisoare si, conform protocolului, timp de o luna se afla in carantina.

Daca demersurile facute de Ministerul Justitiei vor avea succes, tanarul ar putea fi extradat in Romania

Tanarul de 23 de ani isi asteapta acum sentinta finala intr-un penitenciar in care se afla detinuti si mai periculosi, iar viata lui atarna de un fir de par.