Publicat: 27 Aprilie, 2015 - 11:03
Share

Începând cu data de 30 aprilie, plata tarifului de trecere de la Stația de taxare Fetești se va putea face prin SMS sau în benzinăriile a patru companii petroliere. 
Achitarea tarifului se poate face fie înainte de trecerea prin stația de taxare, fie după, cel târziu la ora 24.00 a zilei următoare.

”Vorbim de introducerea unui sistem de taxare electronic în zona barierelor de la Fetești. Prin sistemul sms poate fi achiziționată o singură trecere și mai este sistemul de achiziționare a tichetului la benzinăriile care au convenție cu CNADNR. La benzinării se pot achiziționa și pachete de treceri”, a explicat Cristian Andrei, director CNADNR, conform cotidianul.ro

Cei care doresc să achite tariful de trecere prin intermediul telefonului mobil, trebuie să trimită un sms la numărul scurt 7577, valabil în trei rețele de telefonie mobilă. Iar pentru achitarea în benzinării.

„Numărul care este convenit cu operatorii de telefonie mobilă este 7577. Există un meniu care te duce din aproape în aproape. Practic, ca utilizator vei fi nevoit să dai numărul de înmatriculare al vehiculului și tipul autoturismului care circulă. Sistemul electronic este un sistem similar cu cel de la rovignetă. Verifică dacă numărul de înamtriculare este corect și eliberează tariful de trecere. Dacă se greșește, practic sistemul se blocheaza automat”, a mai spus directorul CNADNR, conform aceleaşi surse.