Publicat: 8 Aprilie, 2014 - 22:10
Share

După aniversarea a 15 ani de activitate într-un mega-spectacol la Sala Palatului, trupa Taxi se întoarce în mijlocul publicului bucureștean printr-un concert în cadrul intim de club, la Hard Rock Cafe, joi, pe 10 aprilie, Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacşu, Kerezsi Csongor și Darius Neagu revenind pentru tradiționalul concert de sezon.

 

Având la activ opt albume, videoclipuri celebre, nenumărte apariții tv, concerte în săli mari, premii de diferite facturi, Taxi este o trupă de live, care se savurează în concertele de club. 

Umorul marca Teodorescu, abilitatea acestuia de a provoca, de a chema spectatorii în show, piesele satirice și melodiile de factură romantică fac din Taxi una dintre cele mai gustate trupe de live din România.

Pentru cei care nu vor mai prinde bilete, concertul TAXI din Hard Rock Cafe va fi transmis live pe Smart TV-urile Samsung prin aplicația Seenow.

Biletele pentru concertul BestMusic cu TAXI din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe iabilet.ro și pe bestmusic.ro, dar și la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare și la concertul COMPACT de pe 3 aprilie de la Hard Rock Café. Acestea costă 60 de lei cu loc la masa și 80 de lei VIP cu loc la masă în fața scenei. Cumpărarea biletelor de pe iabilet.ro asigură automat și rezervarea de locuri la masă, scăpându-i pe cei interesaţi de drumul până la club sau de telefonul pentru rezervare. Acestea se aloca în funcție de cumpărarea biletelor, așa că fanii sunt sfătuiţi de organizatori să îşi cumpere bilete cât mai repede prinde cele mai bune locuri. Pe iabilet.ro se pot comanda atât bilete în format electronic (print @ home – plătind cu cardul online sau cu Paypal, se primesc biletele pe mail apoi le printezi sau venind cu smartphone-ul sau tableta la intrare), cât și bilete în format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, cei interesaţi sunt rugaţi să contacteze organizatorii la contact [at] iabilet.ro sau la tel. 0741.272.967 (între 09:00 și 18:00, de luni până vineri).

Pe lângă show-ul TAXI, se pot viziona în direct evenimente din Hard Rock Cafe, chiar de acasă, prin aplicatia Seenow, numai pe Samsung Smart TV. Prin acest parteneriat, Seenow și Samsung Smart TV extind conceptul TV-on-demand prin aducerea concertelor live la fani acasă. Utilizatorii pot viziona aceste evenimente în direct cât sau înregistrate, vizionarea fiind gratuită în secțiunea FREEZONE. Un eveniment prezentat și organizat de BestMusic Live Concerts – bestmusic.ro