Publicat: 5 Mai, 2015 - 15:45

Cine Grand Titan propune un nou tip de spectacole dedicate copiilor - teatru în sala de cinema - în luna Mai, Peter Pan, Aladdin, Pinocchio și alți eroi de poveste venind la Cine Grand Titan pentru a se întâlni cu cei mici.

 

 

În ultima lună de primăvară, Cine Grand și talentAgency.ro dau startul unei campanii educaționale dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani. Astfel, în luna mai, sălile cinematografului se vor transforma în tărâmuri de poveste pentru cei mici. În fiecare zi de vineri a acestei luni, Cine Grand va fi gazda unor spectacole de teatru pentru copii, puse în scenă de actori tineri și talentați. Prima piesă de teatru din seria de spectacole va avea loc vineri, 8 Mai, de la ora 11.00.

Cine Grand și talentAgency.ro propun patru zile magice în care copiii pot viziona cele mai simpatice piese de teatru chiar în multiplex. Poveștile care vor prinde viață la cinema sunt:

Peter Pan - vineri, 8 Mai, ora 11.00

Pinocchio - vineri, 15 Mai, ora 11.00

Aladdin - vineri, 22 Mai, ora 11.00

Rapunzel - vineri, 29 Mai, ora 11.00

Mai multe informații despre spectacolele de teatru vor fi disponibile pe pagina de Facebook Cine Grand România: facebook.com/CineGrandRO.

Cine Grand este parte a lanțului internațional Cine Grand Network, rețea fondată de un grup de profesioniști cu zeci de ani experiență în domeniile administrației și proiecției cinematografice. Pe lângă locațiile recent deschise în România și Bulgaria, compania are cinematografe și în China, India sau Statele Unite. Totodată, compania este în curs de a-şi consolida prezenţa pe pieţele din India, Bulgaria, România, China, America de Sud şi America de Nord.

Localizare: 

Geolocation is 44.424303, 26.160964