27 noiembrie 2021

Teatru la Cinema în Veranda Mall

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Sunteţi invitaţi la Teatru la Cinema în Veranda Mall!

În stagiunea 2021-2022, pentru prima dată în Bucureşti, piese de teatru pentru copii, jucate de către actori profesionişti, pot fi vizionate pe marile ecrane.
În lunile octombrie-noiembrie, Teatru la Cinema propune iubitorilor de teatru ce vizitează Veranda Mall următorul calendar de spectacole de teatru pentru copii:

– 07 noiembrie, ora 11:30 * Isprăvile Motanului încălţat

– 21 noiembrie, ora 11:30 * Micuţa Dorothy

Biletele pot fi achiziţionate online de pe www.teatrulacinema.ro sau la casa de bilete a Cinemax Veranda. Costul unui bilet pentru copii este de 14 lei, iar pentru adulţi de 22 de lei.

În cadrul campaniei „Hai la teatru în oraşul tău!”, compania Teatru la Cinema pune la dispoziţia cinematografelor piese de teatru produse de către cele mai importante instituţii teatrale româneşti astfel încât ele să devină accesibile publicului amator de teatru de calitate. În viitorul apropiat, în portofoliul Teatru la Cinema urmează să intre şi piese de teatru pentru adulţi în care vor juca actori îndrăgiţi precum Maia Morgenstern sau Marian Râlea.

Teatru la Cinema oferă o alternativă şi iubitorilor de teatru care în actualul context pandemic nu pot fi prezenţi în sala de cinema sau celor care nu au un cinematograf în oraşul lor.

„În ziua şi la ora proiectării în cinematografe, spectacolul va fi disponibil şi online, pentru a fi vizionat de către cei care nu pot să ajungă în sala de cinema sau care nu au un cinematograf în localitate. Şi, de asemenea, pentru toţi românii aflaţi în străinătate. Singura condiţie pentru a vedea un spectacol de teatru din confortul propriei locuinţe va fi existenţa unei conexiuni la internet”, precizează Mihai Penişoară, directorul general al companiei Teatru la Cinema.

Această „democratizare” a accesului la piese de teatru de calitate este posibilă deoarece toate spectacolele Teatru la Cinema sunt disponibile şi online, pe platforma de streaming www.scenatv.ro în ziua şi la ora la care rulează pe marile ecrane, pentru românii din zona urbană sau din cea rurală, din ţară sau din străinătate. Biletele pot fi achiziţionate atât de pe www.teatrulacinema.ro cât şi de pe www.scenatv.ro.

Vă aşteptăm la teatru! Vizionare plăcută!

Despre Teatru la Cinema

Compania Teatru la Cinema (TLC) este singurul distribuitor de piese de teatru care rulează pe marile ecrane şi iniţiatorul campaniei naţionale „Hai la teatru în oraşul tău!”, prin care piese de teatru produse de către cele mai importante instituţii teatrale româneşti devin accesibile oricui.

Lansat în anul 2015, Teatru la Cinema este un concept inedit, un produs cultural care a avut iniţial ca obiectiv punerea în scenă a unor spectacole de teatru LIVE în spaţiul neconvenţional al cinematografelor situate în centrele comerciale din Bucureşti şi din ţară. În contextul pandemiei care a afectat industria de spectacole şi pe producătorii de conţinut, Teatru la Cinema îşi repoziţionează activitatea prin proiectarea de spectacole de teatru pe marile ecrane, la nivel naţional. Totodată, Teatru la Cinema a lansat şi propria platformă de streaming online, scenatv.ro, prin care publicul spectator din ţară şi de peste hotare se poate bucura de producţii româneşti de teatru, operă, balet şi chiar şi film. Caravana cu spectacole este o linie de business care aduce trupele de teatru în spaţiile neconvenţionale ale centrelor comerciale, cafenelelor şi restaurantelor, grădinilor de vară, caselor de cultură, parcurilor sau companiilor, în cadrul unor spectacole LIVE.

Până la sfârşitul acestui an, Teatru la Cinema îşi propune să devină cel mai important furnizor de piese de teatru la nivel naţional, ţinta sa fiind ca piesele de teatru produse de cele mai importante instituţii teatrale de stat sau private să poată fi vizionate de către oricine doreşte să aibă acces la un act de cultură de înaltă calitate, chiar în oraşul său.

Teatru la Cinema în cifre:

– până în prezent:
peste 1000 de reprezentaţii
peste 50.000 de spectatori

– pentru stagiunea 2021 -2022:
peste 500 de proiecţii cu spectacole de teatru în peste 40 de cinematografe din peste 25 de oraşe
peste 200 reprezentaţii LIVE în toate sectoarele din Bucureşti