Publicat: 21 August, 2016 - 15:09
Share

Teatrul Arte dell' Anima invită publicul vineri, 26 August 2016, de la ora 20:30 la spectacolul: Copii răi. Spectacolul se joacă în incinta TVR, din Calea Dorobanților nr. 191, sector 1.

Inspirat dintr-un caz real, Copii răi, de Mihaela Michailov, este un spectacol-manifest al generației 'copy-paste', al generației 'la un click distantă' împotriva sistemului educațional din școli dar și de acasă, un spectacol acut, necesar, care induce publicului teme clare de reflecție și acțiune.

Relația abuzivă profesor-elev, perpetuarea modelului 'pedepsei' ca metodă de educație, problema părinților neatenți, problema bullying-ului, a asocierii procesului educațional cu suferința, a conceptelor predate, dar neaplicate, problema copilului de nivel slab care ajunge să fie anihilat de un sistem în care doar 'eroii'contează, sunt teme prezente în spectacol.

Distribuție: Ana-Maria Irimia, Raluca Jugănaru, Alin Potop

Regie: Geanina Hergheligiu

Scenografie: Ruxandra Manolovici

Light & Sound design: Alexandru Bibere

Mișcare scenică: Alina Iacov Lazăr

Preț Bilet 22 lei întreg/ 15 lei redus (elevi/ studenți/ șomeri/pensionari)

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române și Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos

Biletele se pot achiziționa și de la casa amenajată la intrarea în TVR, din strada Pangrati nr. 8-10, începând cu ora 19:30.