8 decembrie 2021

Teatrul de Comedie a organizat premiera spectacolului ARTA LA DOMICILIU

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Teatrul de Comedie a organizat joi 27 mai, ora 19.00, premiera spectacolului ARTA LA DOMICILIU scenariu dramatic de Dragoș Huluba, după texte de Teodor Mazilu, Dumitru Solomon, Ion Băieșu și I.L. Caragiale, regia Dragoș Huluba. Evenimentul de premieră s-a bucurat de o campanie specială, prin care primii trei cumpărători au beneficiat de livrarea biletelor achiziționate la domiciliul personal, chiar de către actorii Dragoș Huluba, Violeta Huluba și Răzvan Krem Alexe. Campania a prilejuit o altfel de întâlnire între actorii din distribuție și spectatorii din sală, într-un cadru informal și emoționant. Videoclipul rezultat în urma întâlnirii poate fi vizionat AICI sau descărcat de la următorul link: https://we.tl/t-zEZy9dNp9i.

În seara premierei au fost prezenți în sală cronicari de teatru precum Ileana Lucaciu, Ludmila Patlanjonglu etc. și a fost lansat caietul program al spectacolului, un concept inedit semnat de Mihnea Irimia. Prin intermediul acestuia, spectatorii sunt invitați să descopere, într-un format similar benzilor desenate, povestea personajelor de pe scenă, a autorilor și a echipei artistice.

Din distribuția spectacolului fac parte Liviu Pintileasa (El, Leonida, Lunganul), Smaranda Caragea (Ea, Efimița, Femeia din lift), Simona Stoicescu (Fata, Grasul), Angel Popescu (Soțul fetei, Domnul din lift), Răzvan Krem Alexe (Prezentatorul), Violeta Huluba (Soția, Bătrâna, Doamna din lift) și Dragoș Huluba (Soțul, Bătrânul, Bărbatul din lift, Musafirul nocturn). Decorul este semnat de Teodor Badiu, iar costumele de Violeta Huluba.