29 septembrie 2022

Warning: sprintf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/amosnews.ro/httpdocs/wp-content/themes/covernews-pro/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Teatrul de Comedie anunţă premiera spectacolului PLĂCERILE ŞI CHINURILE ADULTERULUI

Distribuie pe rețelele tale sociale:

O NOUĂ PREMIERĂ LA SALA NOUĂ A TEATRULUI DE COMEDIE: PLĂCERILE ŞI CHINURILE ADULTERULUI

Teatrul de Comedie anunţă premiera spectacolului PLĂCERILE ŞI CHINURILE ADULTERULUI de Valentin Krasnogorov, regia Lorena Zăbrăuţanu, scenografia Maria Nicola, care se va desfăşura sâmbătă, 29 ianuarie, ora 19.00, la Sala Nouă (Sf.Vineri nr.11).

Distribuţia: Dan Rădulescu şi Smaranda Caragea

„Plăcerile şi chinurile adulterului” este o comedie despre dileme, despre decalajul dintre ce trebuie să facem şi ce vrem să facem şi cum negociem să găsim o cale de compromis. Despre constrângeri şi dorinţa de libertate, despre curajul de a face alegeri pe muchie de cuţit şi teama care te împinge să rămâi în zona de confort fără să îţi asumi niciun risc.

Un cuplu de amanţi care rămâne blocat în zona de mijloc a unei relaţii clandestine, fiecare dintre ei fiind deja căsătorit, încearcă să găsească în permanenţă rezolvări pentru a-şi putea menţine echilibrul sub asaltul obligaţiilor din toate părţile. Când e vorba de făcut alegeri, perspectiva regretului de a fi mers într-un sens sau altul atrage după sine ezitarea, care la rândul ei poate să ducă la amânarea unei decizii pe termen nedefinit.

Spectacolul îi urmăreşte pe cei doi de la prima fază a îndrăgostirii, în care nu se gândesc prea mult la viitor, de-a lungul a câtorva luni de relaţie când situaţia devine din ce în ce mai greu de gestionat şi până la momentul în care aşteaptă un copil iar sentimentele s-au tocit. (Lorena Zăbrăuţanu)

Proiect câştigător la concursul COMEDIA ŢINE LA TINEri, ediţia a X-a, 2019

TeatrulComedie teatrul.de.comedie
Ne asigurăm spectatorii că respectăm toate măsurile de prevenire a răspândirii infectării cu noul coronavirus! Accesul publicului la reprezentaţiile programate se va face în limita a 30% din capacitatea sălii, şi doar în baza prezentării certificatului verde.

Eveniment organizat de Primăria Municipiului Bucureşti prin Teatrul de Comedie.