Publicat: 28 Iulie, 2020 - 12:36
Share

A doua producţie a verii la Teatrul Dramatic "Fani Tardini": MARELE PREMIU, de Mimi Brănescu, regia: Radu Nichifor

Teatrul Dramatic "Fani Tardini" anunţă cea de-a doua producţie a Stagiunii Estivale 2020. După LISELOTTE ÎN MAI, de Zsolt Pozsgai, regia: Cătălin Vasiliu.

Dramaticul gălăţean invită publicul la premiera spectacolului MARELE PREMIU, de Mimi Brănescu, regia: Radu Nichifor, scenografia: Daniel Divrician.

Ca şi LISELOTTE ÎN MAI, spectacolul MARELE PREMIU este special conceput pentru un spaţiu de joc în aer liber şi are trei distribuţii paralele.

MARELE PREMIU este un spectacol în două personaje: Cocoţata şi Necocoţatul. Perechile de actori alese de regizorul Radu Nichifor pentru cele trei montări sunt:

* Flavia Călin şi Vlad Volf

* Elena Ghinea şi Ştefan Forir

* Petronela Buda şi Vlad Ajder.

MARELE PREMIU este o comedie care explorează relaţia cu sinele şi graniţa fină dintre bine şi rău, într-o lume a relaţiilor superficiale şi a tentaţiilor. Temele propuse de acest text generos sunt tratate în moduri diferite de cele trei perechi de actori, care le împrumută personajelor nuanţe personale. Acest exerciţiu al distribuţiilor paralele permite, în final, crearea de către regizor a unui triptic scenic. Încurajăm publicul să vadă toate cele trei montări ale piesei, pentru o mai bogată cuprindere a textului.

"De foarte puţine ori în viaţă sau pe scenă ajungi să ai o discuţie adevărată tu cu tine. Această piesă te lasă să faci asta. Am avut bucuria să mă întâlnesc cu un text bun, cu un scenograf bun şi cu şase tineri actori pe care îi respect foarte mult", declară regizorul spectacolului, Radu Nichifor.

Spectacolul MARELE PREMIU va avea trei date de premieră, după cum urmează:

* 1 august 2020, ora 21:00 - MARELE PREMIU, cu Flavia Călin şi Vlad Volf

* 2 august 2020, ora 21:00 - MARELE PREMIU, cu Elena Ghinea şi Ştefan Forir

* 8 august 2020, ora 21:00 - MARELE PREMIU, cu Petronela Buda şi Vlad Ajder.

Durata spectacolului MARELE PREMIU este de 50 de minute. Reprezentaţiile vor avea loc în Curtea Interioară a Teatrului, din Domnească 59.

Preţul biletului la premieră este 25,20 de lei. Biletele au fost puse în vânzare şi pot fi cumpărate online de pe platforma bilete.fanitardini.ro şi de la casa de bilete a Teatrului.

Programul complet de reprezentaţii al Teatrului Dramatic "Fani Tardini" poate fi consultat pe http://www.fanitardini.ro/program/.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: