19 august 2022

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă spectacolul MaMe

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă spectacolul MaMe la Festivalul Internaţional de Teatru „Elvira Godeanu” de la Târgu Jiu

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galaţi prezintă spectacolul MaMe la Festivalul Internaţional de Teatru „Elvira Godeanu”, aflat în desfăşurare la Târgu Jiu.

Reprezentaţia va avea loc sâmbătă, 21 mai 2022, la ora 20:00, la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”. Biletele pot fi cumpărate de pe tomtix.ro sau de la Agenţia teatrului din Târgu Jiu (informaţii şi rezervări: 0736 647 432).

MaMe, un spectacol în regia lui Cristian Ban şi scenografia Iuliei Gherghescu, este o producţie din anul 2020 a Dramaticului gălăţean.

Pentru spectacolul MaMe, Cristian Ban a fost nominalizat în anul 2021 la Premiul UNITER pentru cea mai bună regie.

MaMe este o creaţie colectivă bazată pe amintirile din copilărie ale actorilor din distribuţie şi pe relaţiile acestora cu mamele din viaţa reală. Patru femei anonime, despre care nimeni nu ştia nimic, devin personajele principale în acest spectacol despre memorie, copilărie, bătrâneţe şi ceea ce ne uneşte pe toţi când auzim sau pronunţăm cuvântul mama.

În distribuţie: Svetlana Friptu (Mama lui Radu), Radu Horghidan (Radu), Ana Maria Ciucanu (Mama lui Ionuţ), Ionuţ Moldoveanu (Ionuţ), Elena Anghel (Mama lui Ştefan), Ştefan Forir (Ştefan), Oana Mogoş (Mama lui Răzvan) şi Răzvan Clopoţel (Răzvan).

Spectacolul MaMe durează o oră şi jumătate şi este nerecomandat minorilor cu vârsta sub 12 ani.

Festivalul Internaţional de Teatru „Elvira Godeanu” de la Târgu Jiu a debutat pe 13 mai şi se încheie pe 28 mai. Programul ediţiei din 2022 include 19 spectacole prezentate de 14 teatre şi companii de teatru din România, Franţa şi Italia. Festivalul este organizat de Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”.