10 august 2022

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” reia reprezentaţiile sâmbătă, 8 mai 2021

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” reia reprezentaţiile în Sala Mare de Spectacole, în baza Hotărârii nr. 375 din data de 2 mai 2021 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, adoptată ca urmare a scăderii ratei de infectare cu noul coronavirus sub pragul de 3 la mia de locuitori în municipiul Galaţi.

Primele reprezentaţii vor avea loc sâmbătă şi duminică, pe 8 şi 9 mai 2021, la un grad de ocupare a sălii de 30% din capacitatea totală.

Sâmbătă, 8 mai 2021, la ora 19:00, este programat spectacolul MAME, o creaţie colectivă bazată pe amintirile actorilor din distribuţie şi pe relaţiile acestora cu mamele din viaţa reală. În distribuţie, actorii: Svetlana Friptu (mama lui Radu), Radu Horghidan (Radu), Ana Maria Ciucanu (mama lui Ionuţ), Ionuţ Moldoveanu (Ionuţ), Elena Anghel (mama lui Ştefan), Ştefan Forir (Ştefan), Oana Mogoş (mama lui Răzvan) şi Răzvan Clopoţel (Răzvan). Regia este semnată de Cristian Ban, iar scenografia este creaţia Iuliei Gherghescu. Spectacolul durează o oră şi jumătate.

Duminică, 9 mai 2021, la ora 19:00, este programat spectacolul PASAGERII de Sam Bobrick. O co-producţie Universitatea „Dunărea de Jos” Galaţi – Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, PASAGERII este spectacolul de licenţă al Anului III Actorie de la Facultatea de Arte.

Pornim într-o călătorie spre oriunde şi nicăieri împreună cu studenţii Ionuţ Strat (Walter, Mace), Denisa Onisie (Jane, Doamna cu plase), Mihai Păun (Howard, Fred, D-nul Wade), Alina Radu (Lorraine, Audrey), Laurenţiu Bobeică (Frank, Al, Bobby), Lavinia Eiler (Clara, Marsha), Doru Ciutacu (Şoferul de autobuz, Ernest), Mihaela Godorozea (D-na Evans, Laura) şi Bianca Totolici (June). Direcţia de scenă poartă semnătura lect.univ.dr. Florin Toma, iar scenografia este realizată de Daniel Divrician. Spectacolul durează două ore şi se desfăşoară cu publicul pe scenă (pe gradene). Locurile sunt limitate.

Biletele au fost scoase la vânzare pe platforma online bilete.fanitardini.ro şi la casa de bilete a Teatrului, din Domnească 59.

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” oferă reprezentaţii în condiţii de siguranţă sanitară, în conformitate cu reglementările în vigoare: Sala de Spectacole este dezinfectată cu dispozitive certificate DEKRA, locurile sunt distanţate, iar triajul epidemiologic, purtarea măştii, dezinfectarea mâinilor şi păstrarea distanţei faţă de ceilalţi sunt obligatorii pentru public şi pentru personalul de sală.

Deoarece situaţia este una în continuă schimbare, programul de reprezentaţii va fi anunţat de la o săptămână la alta.