9 august 2022

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” reprogramează spectacolele suspendate

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” anunţă publicul că cele două spectacole suspendate din motive medicale săptămâna trecută se joacă la sfârşitul acestei săptămâni, după cum urmează:

Spectacolul AFTER LOVE (programat iniţial pe 29 ianuarie 2022) este reprogramat sâmbăta, 5 februarie 2022, la ora 19:00, la Sala Mare;

Spectacolul O NOAPTE FURTUNOASĂ (programat iniţial în ziua de 30 ianuarie 2022) este reprogramat duminică, 6 februarie 2022, la ora 19:00, la Sala Mare.

Spectatorilor care au cumpărat bilete la aceste spectacole le prezentăm scuze pentru neplăcerile create de modificarea programului. Totodată, îi asiguram că biletele rămân valabile şi îi aşteptam la reprezentaţii în condiţii de maximă siguranţă.

Locurile eliberate de spectatorii care au cerut rambursarea contravalorii biletelor au fost repuse în vânzare şi pot fi cumpărate de pe bileteonline@fanitardini.ro şi de la Agenţia Teatrală din Domnească 59.

Programul complet al lunii februarie va fi revizuit şi republicat pe http://www.fanitardini.ro/ până la sfârşitul acestei săptămâni.