9 august 2022

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” ridică restricţiile

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” renunţă la restricţii, odată cu ridicarea acestora la nivelul întregii ţări.

Începând cu spectacolul programat vineri, 11 martie 2022, accesul publicului în Sala de Spectacole se face fără Certificatul Digital al Uniunii Europene privind COVID (Certificatul Verde), iar purtarea măştii nu mai este obligatorie. Totuşi, Teatrul recomandă utilizarea acesteia în continuare, ca măsură de protecţie.

Gradul de ocupare a Sălii de Spectacole este mărit de la 30%, cât era până acum, la 70% pentru spectacolele programate în weekendul 11-13 martie 2022 şi, ulterior, la 100%. Locurile din Sala de Spectacole sunt deblocate în mod corespunzător.

Biletele pot fi achiziţionate de pe bilete.fanitardini.ro sau de la Agenţia Teatrală din Domnească 59. Informaţii şi rezervări: 0758 049 850.

„Ne bucurăm că putem deschide din nou larg uşile Sălii de Spectacole, după doi ani în care întâlnirile noastre au fost restrânse. Cu adânci reverenţe pentru că ne-aţi fost alături în tot acest timp, vă aşteptăm la teatru în număr cât mai mare. Fiţi prudenţi în continuare, aveţi grijă de voi şi de cei dragi!”, declară Florin Toma, directorul general al Teatrului Dramatic „Fani Tardini” Galaţi.

Programul de spectacole al Teatrului Dramatic „Fani Tardini” pentru luna martie poate fi consultat pe fanitardini.ro/program.