Publicat: 16 Februarie, 2018 - 20:49
Share

La Teatrul Dramaturgilor Români are loc duminică, 18 februarie, premiera oficială a spectacolului AUTORUL E ÎN SALĂ de Ion Băieșu în regia lui Dan Tudor. 
AUTORUL E ÎN SALĂ este o comedie interesantă, o poveste prezentă în teatru și în afara lui, un spectacol interactiv în care publicul poate alege ce actor devine vedeta serii. Autorul dă o singură indicație în legătură cu  conținutul piesei: toate întâmplările care se vor petrece pe scenă sunt inspirate din cazuri reale, rupte din viață. În această singură indicație se găsește chintesența spectacolului. 

Construcția pe două planuri oferă spectatorului șansa nu doar de a asista la jocurile de putere din culisele teatrului, ci și de a se implica în destinul personajelor. Mecanismul comic este angrenat de combinația dintre stilul inconfundabil al dramaturgului Ion Băieșu și  jocul actoricesc magistral al actorilor: Mihaela Teleoacă, Corina Dănilă, Laura Cosoi, Irina Ungureanu, Luana Lute, Dan Tudor, Marius Drogeanu, Tudorel Filimon, Adrian Anghel, Vlad Vîlciu.
Scenografia spectacolului este semnată Corina Grămoșteanu, muzica Vlaicu Golcea și coregrafia Florin Fieroiu.
Spectacolul din 18 februarie este SOLD OUT,  dar s-au pus deja în vânzare biletele pentru 3 și 4 martie, spectacole care se joacă la sediul TDR din Calea Griviței 64-66 la ora 19.00, sala Ion Băieșu.
Biletele pentru toate spectacolele și evenimentele TDR se pot cumpăra online pe www.bilet.ro sau la sediul teatrului din Calea Griviței 64-66. 
 

Tag-uri Nume: