30 septembrie 2022

Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu şi compania Autoklass, un parteneriat pentru comunitate

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu (TNRS) şi compania Autoklass au anunţat încheierea unui parteneriat strategic, care are obiectivul de a susţine desfăşurarea evenimentelor culturale derulate de cele două instituţii, în anul 2021. Autoklass devine, astfel, partenerul de mobilitate al FITS şi al TNRS, graţie preocupării companiei de a se implica în viaţa socială şi culturală a comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea.

Directorul General al Autoklass, domnul Daniel Grecu, Directorul Sucursalei Autoklass din Sibiu, domnul Gabriel Negrilă, alaturi de Preşedintele Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu şi Directorul general al Teatrului Naţional „Radu Stanca”, domnul Constantin Chiriac, au oficializat parteneriatul în cadrul unui eveniment care a avut loc la Sibiu.

„Vă rog să îmi permiteţi ca în numele întregii echipe Autoklass să vă urăm „Bine aţi venit!” alături de noi în această zi deosebită, în care suntem onoraţi să îl avem alături de noi pe domnul Constantin Chiriac, omul care a construit unul din cele mai mari festivaluri de teatru din Europa şi a reuşit să aducă oraşul nostru, Sibiu, alături de cele mai importante nume ale culturii internaţionale, reuşind să transforme acest vis în realitate”, a spus Gabriel Negrilă, Directorul Sucursalei Autoklass din Sibiu.

„Decizia dumneavoastră de a ne fi alături în această zi ne onorează, mai ales pentru că este o zi deosebit de importantă pentru echipa noastră, este ziua în care devenim, oficial, parteneri ai Teatrului Naţional Radu Stanca Sibiu. În fapt, de la primul festival din 1993, timp de 28 de ani, domnul Constantin Chiriac a redefinit permanent noţiunea de teatru şi a adus această formă de educaţie tot mai aproape de noi şi, foarte important, alături de tânăra generaţie. Astfel, a devenit unul dintre cei mai importanţi lideri ai inovaţiei conceptului de teatru aşa cum şi Mercedes-Benz este liderul inovaţiei în industria auto.

Credem cu tărie că acest parteneriat încununează eforturile întregii echipe Autoklass, ne onorează şi ne obligă în acelaşi timp să îmbunătăţim permanent calitatea serviciilor pe care le oferim partenerilor noştri de afaceri. Şi noi am început să scriem alături de colegii noştri istoria companiei noastre, Autoklass, încă din 1996, iar începând de astăzi suntem onoraţi să contribuim la susţinerea culturii româneşti, alăturându-ne şi noi susţinerii acestui proiect cu care ne mândrim ca sibieni şi ca români, invitând totodată şi alte companii private să se alăture susţinerii acestui proiect. Atât prin Autoklass, cât şi prin Axis, zi de zi oferim clienţilor şi partenerilor noştri produse şi servicii la cele mai înalte standarde de profesionalism şi calitate, dezvoltând noi direcţii de business din care, spre exemplu, putem menţiona serviciile exclusiviste de închiriere autovehicule Mercedes-Benz, atât pentru turiştii români, cât şi pentru cei care ne vizitează din afara ţării. Avem ca obiectiv comun performanţa, o performanţă care trebuie să fie susţinută şi sustenabilă, iar astăzi, în semn de respect şi preţuire, compania noastră, Autoklass, alături de Mercedes-Benz România, dăruieşte acest parteneriat Teatrului Naţional Radu Stanca, în fapt comunităţii noastre, culturii sibiene şi româneşti”, a declarat Daniel Grecu, Directorul General al companiei Autoklass.

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, Teatrul Naţional Radu Stanca şi compania Autoklass sunt structuri care s-au dezvoltat şi au construit în comunităţile lor de-a lungul deceniilor.

Parteneriat între zona de creaţie şi cea de tehnologie

„Mă bucur că am reuşit să înnodăm o istorie de succes atât de importantă pentru comunităţi. Subliniez încă o dată faptul că, fără a gândi viitorul spaţiilor în care trăim, fără a ne gândi la oamenii care compun comunităţile, munca noastră este în zadar. Din fericire, Sibiul este un oraş binecuvântat, este unul dintre cele mai favorabile oraşe pentru a face mari proiecte. Ziua de astăzi este o zi fericită pentru că, alături de excelenţa în zona de tehnologie, nu numai din România, ci de oriunde din lume, se produce această cooperare, această formulă de frăţietate cu cel mai mare festival de artele spectacolului, cel puţin din România. Faptul că Sibiul a avut primul teatru din estul şi centrul Europei, un teatru de limba germană, pe care trebuie să ştim să îl respectăm şi să-l ducem mai departe, iată, ne dă această punte spre partenerul de mobilitate. De fiecare dată căutăm împreună să găsim formule de a ne promova, de a coopera, de a găsi acel avantaj, acel surplus pe care zona de tehnologie îl poate aduce zonei de creaţie şi invers”, a declarat Constantin Chiriac, Preşedintele Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu şi Directorul general al Teatrului Naţional „Radu Stanca” Sibiu.

Autoklass pune la dispoziţia partenerilor săi o serie de automobile marca Mercedes-Benz, între care se află şi un model Mercedes-Benz GLE, care vor fi folosite pentru deplasarea artiştilor, a invitaţilor şi pentru derularea evenimentelor culturale. Artişti de renume mondial, precum Charlotte Rampling, Akram Khan, Israel Galvan, cele mai mari companii de dans din Israel sau Japonia, precum şi alte nume de prestigiu din domeniul artelor spectacolului vor beneficia de acest parteneriat de mobilitate pe durata FITS 2021, parteneriat care va contribui în mod considerabil şi la reducerea costurilor de organizare a FITS.

Despre Autoklass

Grupul Autoklass este Centru Autorizat de Vânzări şi Service Mercedes-Benz. Cu o reţea de şapte sucursale la nivel naţional, trei dintre acestea având sediul în Bucureşti şi Ilfov, Grupul Autoklass este unul dintre partenerii autorizaţi Mercedes-Benz cu cea mai îndelungată experienţă din România. Echipa de vânzări deţine toate acreditările şi certificările oficiale pentru a reprezenta marca germană în Romania şi este pregătită să răspundă celor mai exigente aşteptări. Autoklass oferă soluţii personalizate pentru fiecare partener, de la vânzările individuale până la cele de flote, oferind consultanţă permanentă clienţilor săi.

Despre FITS

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu va prezenta, în perioada 20-29 august 2021, peste 600 de evenimente din 37 de ţări, de pe toate continentele, pentru ceea ce va însemna cea mai complexă ediţie desfăşurată până în prezent.

Organizat sub Înaltul Patronaj al Preşedinţiei României şi cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu şi al Consiliului Local Sibiu, FITS va reuni mari artişti ai scenei mondiale, oferind publicului posibilitatea de a se bucura de unele dintre cele mai apreciate spectacole ale lumii, recunoscute la nivel internaţional şi recompensate cu distincţii prestigioase.