Publicat: 14 Iunie, 2018 - 11:03

Teatrul "Stela Popescu" va susţine în data de 19 iunie o reprezentaţie cu Lampio şi grăuntele de lumină la Festivalul Ariel Inter Fest Râmnicu Vâlcea.

Spectacolul, prezentat de Primăria Municipiului Bucureşti prin intermediul Teatrului "Stela Popescu" va avea loc pe 19 iunie, de la ora 11, în sala cinematografului Geo Saizescu din Râmnicu Vâlcea.

În perioada 17-21 iunie 2018, Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea şi Teatrul Municipal ARIEL Râmnicu Vâlcea organizează cea de-a VIII-a ediţie a festivalului de teatru, Ariel Inter Fest 2018. Acesta va fi inaugurat duminică, 17 iunie 2018, când între orele 18.30 şi 20.30, va avea loc parada stradală, la care vor participa trupele internaţionale: CIE Planete Vapeur (Nice, France), Brincadeira (Barcelona, Spania) şi La Complet' Mandingue (Lyon, France), pe traseul Arhiepiscopia Râmnicului-Calea lui Traian-Scuarul Mircea cel Bătrân (Zona Centrală).

Povestea delicată şi plină de sensibilitate adaptată şi dramatizată pentru copii, în regia lui Tony Adam, dramatizată de Victoria Pătraşcu şi cu o scenografie semnată de Cristian Marin Lampio şi grăuntele de lumină continuă să atragă săli pline de copii la Bucureşti şi iată, în premieră, în turneu în ţară. Îşi dă concursul corpul de balet al Teatrului Stela Popescu, coordonat pentru acest proiect de cunoscutul coregraf Ioana Macarie. 

Deviza sub care se petrec toate întâmplările poveştii noastre : "Poţi străluci doar atunci când faci ceea ce îţi place cu adevărat!" Lampio este un licurici care şi-a pierdut lumina. Nu ştie unde şi când, dar este convins că trebuie să o găseasca. Altfel, ce ar mai fi un licurici pe Pământ fără lumina? Şi uite aşa apar miracole, magie, prieteni, provocări, iar căutările micului nostru personaj nu se opresc până nu îşi descoperă menirea în viaţă, pentru că el asta caută, de fapt. Micul Lampio este erou într-o poveste terapeutică despre curaj, determinare, talent şi descoperirea propriei valori. Este un spectacol care trebuie văzut cu sufletul, locul în care oamenii trăiesc cele mai mari transformări. Alături de Lampio veţi cunoaşte şi alţi licurici, dar şi pe monstrul deznădejdii şi pe uimitoarea Hope, pasărea speranţei. Esenţiale sunt, însă, lecţiile de viaţă pe care fermecătorul nostru prieten, Lampio, trebuie să le înveţe ca să ajungă în Cetatea Viselor, locul unde poate afla care îi este menirea. 

Rezervări la numerele de telefon 0741.287.911 / 0350.427.500

Biletele se pot achiziţiona de la sediul Cinematografului "Geo Saizescu" (B-dul Tineretului nr. 2A, Râmnicu Vâlcea), zilnic, orele 10:00 - 18:00.