Publicat: 5 Mai, 2017 - 09:21
Share

Spectacolul Ludibrium a fost selectat în cadrul Festivalului Internațional de Teatru Nou, de la Arad, ediția a V-a, care se desfășoară în perioada 6 — 14 mai 2017. Reprezentația va avea loc luni, 8 mai, ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Clasic 'Ioan Slavici' Arad.

Spectacolul Teatrului Tineretului este integrat secțiunii Focus Andrea Gavriliu, dedicate 'unei artiste cu evoluție remarcabilă în teatrul românesc, de o incontestabilă originalitate și prospețime a viziunii, un mic geniu ludic', după cum declară Claudiu Groza, critic de teatru, selecționerul festivalului. Celelalte spectacole ale secțiunii sunt: Iarna de Jon Fosse, regia Mihai Măniuțiu, coregrafia: Andrea Gavriliu,Teatrul 'Nottara', București; d'ECOurage, un spectacol de Andrea Gavriliu, Teatrul Național Cluj-Napoca; O femeie după Peter Esterhazy, un spectacol de Andrea Gavriliu, Facultatea de Teatru și Televiziune, Universitatea 'Babeș Bolyai' Cluj-Napoca.

Cealaltă secțiune a festivalului este Focus MicROmania, reunind spectacole 'despre România cea mică, România întâmplărilor de zi cu zi, România vieților noastre și a năravurilor personale/colective de care ne izbim cotidian' (Claudiu Groza).

Raluca Naclad, consultant artistic