Publicat: 20 Iunie, 2017 - 16:47
Share

Axis Communications, lider global în echipamente video de reţea, anunţă integrarea unei variante îmbunătăţite a Wide Dynamic Range (WDR) de către noi camere Axis. WDR are rolul de a echilibra scenele foarte întunecare cu cele suprailuminate dintr-o imagine. Scopul acestei funcţii în supravegherea video este de a ajuta la surprinderea de detalii ce pot conduce la identificări vizuale. 
“Performanţa tehnologiei WDR în scenarii complexe de iluminare este acum îmbunătăţită. Prin lansarea Forensic WDR, utilizatorii se vor putea bucura de avantajele acestei tehnologii, fără limitări”, a declarat Johan Paulsson, Chief Technology Officer în cadrul Axis Communications. 
“Forensic WDR permite camerelor cu senzor MP să înregistreze imagini la un nivel de detaliu ridicat, chiar şi în condiţii dificile de iluminare. Astfel, cu ajutorul noilor camere fixe dome cu senzor de la 5MP la 4K, utilizatorii vor putea monitoriza orice fel de spaţii, indiferent de complexitatea acestora”, a declarat Petra Bennermark, Global Product Manager, Axis Communications. 
Tehnologia va fi integrată de mai multe camere Axis, printre care şi modelele seriilor AXIS P32 şi AXIS Q35: 
•    AXIS P3227-LV 
•    AXIS P3227-LVE 
•    AXIS P3228-LV 
•    AXIS P3228-LVE
•    AXIS Q3517-LV 
•    AXIS Q3517-LVE

Noile camere din seria AXIS P32 sunt accesibile financiar şi pot fi instalate rapid. Aceste dome-uri fixe oferă performanţe superioare, senzorul MP full frame beneficiind de avantajele oferite de tehnologiile Forensic WDR, OptimizedIR şi Zipstream. Camerele sunt disponibile în ofertele partenerilor Axis. 
Noile camere AXIS Q35 beneficiază acum de redundanţă a alimentării, stabilizator electronic de imagine şi sunt conforme IK10+. 
Camerele de reţea Axis cu Forensic WDR sunt prezentate zilele acestea în cadrul IFSEC International 2017.
  
Despre Axis Communications
Axis este lider mondial în echipamente video de rețea, oferind soluţii inteligente și sigure, contribuind în mod direct la tranziția către soluții digitale de supraveghere. Produsele și soluțiile video profesionale AXIS sunt dezvoltate în jurul unei platforme inovatoare și deschise. 
Axis are peste 2.700 de angajați în peste 50 de birouri din lume și cooperează cu peste 90.000 de parteneri din toată lumea. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 în Suedia și este listată la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/