Publicat: 26 Februarie, 2018 - 19:52
Share

Telekom Romania anunţă disponibilitatea la precomandă a noilor telefoane Samsung Galaxy S9 și S9+, care vor fi disponibile în magazinele Telekom și ale partenerilor începând cu data de 16 martie 2018. 

Clienții care optează pentru achiziționarea noilor telefoane la precomandă beneficiază de livrarea modelelor cu șapte zile mai devreme. 

Prețurile dispozitivelor, cu TVA inclus, sunt:  

Model dispozitiv    Preț la liber (lei)    Preț cu abonament la portare (lei)
Samsung Galaxy S9    3899    1069 la Mobil 45
Samsung Galaxy S9 Plus    4399    1469 la Mobil 45

Noile telefoane Samsung Galaxy S9 și S9+ introduc o cameră Samsung avansată, care integrează o nouă lentilă cu diafragmă duală, care garantează o cameră Low Light inovatoare, funcții video Super Slow-mo și AR Emoji personalizate. 

De asemenea, Galaxy S9 și S9+ oferă o experiență de divertisment îmbunătățită, cu ajutorul difuzoarelor stereo produse de AKG, al sistemului de sunet surround Dolby Atmos, precum și datorită ecranului edge-to-edge Infinity Display – o caracteristică esențială în design-ul smartphone-urilor Samsung. În plus, Galaxy S9 și S9+ vor oferi noua aplicație SmartThings, care integrează serviciile existente Samsung IoT într-o singură experiență inteligentă. 

Mai multe informaţii despre noile telefoane Samsung Galaxy S9 și S9+ din oferta Telekom Romania regăsiți la 
www.telekom.ro.