30 ianuarie 2023

Tema „Despre libertate” deschide seria dezbaterilor din acest an, din cadrul Seratelor Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga” Alba

Microphone close up at the conference hall

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Vineri, 20 ianuarie 2023, de la ora 18.00, în Sala de Lectură a Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga” Alba va avea loc prima întâlnire din acest an a Seratelor bibliotecii, un proiect al Consiliului Judeţean Alba şi al Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Asociaţia „Sfânta Maria Magdalena”. Participă, ca de fiecare dată, părintele Pimen, de la mănăstirea din Oarţa de Sus.

Seratele bibliotecii se desfăşoară sub forma unor întâlnirilor periodice ale membrilor comunităţii, în care se dezbat diferite teme culturale, sociale şi morale, de interes public, însoţite de muzică, poezie, lecturi, artă în general, promovând colecţiile bibliotecii.

Tema întâlnirii de vineri este „Despre libertate”, iar schimbul de idei, simţiri şi opinii va fi completat armonios, ca de fiecare dată, de momente muzicale şi de lectură. În acest sens, din colecţiile Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga” Alba au fost selectate cărţi potrivite, care vor fi prezentate publicului ca punct de plecare al dezbaterilor, cititorii având ulterior posibilitatea de a veni să le împrumute, în cunoştinţă de cauză.

Vă invităm aşadar să profitaţi alături de noi de acest prilej de bucurie spirituală, afirmare şi dezvoltare a personalităţii, precum şi a abilităţilor de comunicare, într-un mediu prietenos şi deschis. Intrarea la eveniment este liberă. Comunicat de presă – Biblioteca Judeţeană Alba

Sursa foto Pixabay