Publicat: 18 Septembrie, 2013 - 11:17
Share

Teo, binecunoscutul comediant român, a fost ales de managementul lui Pablo Francisco pentru a deschide show-ul ce va avea loc pe data de 4 noiembrie, la Sala Palatului din București. Pablo Francisco vine pentru prima dată în România, în cadrul “Live and Kickin’ Tour”, acesta fiind organizat de Livehouse Comedy.

Debutul lui Teo, Teohari Claudiu, în lumea stand-up comedy a avut loc acum mai bine de nouă ani, în 2004, inițial ca un hobby și part-time job, doi ani mai târziu alegând să se dedice în totalitate acestui domeniu. Cu multă experiență acumulată de-a lungul timpului, Teo vorbește, cu umor negru și sec, despre mărunțișurile din viața de zi cu zi, care se pot întâmpla oricui (teribila lovitură la degetul mic de la picior, întrebările stupide, discuțiile cu iubita etc.), disecă diverse automatisme de comportament și stereotipii, punând totul într-o lumină ușor ironică, cu un aer sincer mirat, de parcă atunci le-ar fi descoperit și el. Iar oamenii râd pentru că se recunosc, se identifică și se simt "părtași" la glumele sale. În ultimii ani, Teo a devenit o prezență constantă pe scena Club 99, alături Vio și Costel, fiind totodată unul dintre cei mai apreciați performeri de stand-up din România.

Toamna aceasta, Teo va urca pe scena Sălii Palatului din București, fiind ales ca opening act pentru show-ul Pablo Francisco chiar de către reprezentanții artistului. Pablo se va afla la cea dintâi vizită în România, spectacolul său programat pe 4 noiembrie urmând a se desfășura integral în limba engleza. Biletele au prețuri cuprinse între 100 – 260 de lei și pot fi achiziționate de pe myticket.ro.