Publicat: 27 August, 2018 - 20:00

Ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, i-a cerut luni, premierului Viorica Dăncilă, de față cu corpul diplomatic român aflat la Palatul Victoria, ajutor pentru „o clădire a Ministerului Afacerilor Externe, nu 18 locații", răspunsul prim-ministrului fiind că dacă ar refuza și-ar face dușmani.

La finalul unei întâlniri la sediul Guvernului cu reprezentanții corpului diplomatic român, în contextul Reuniunii Anuale a Diplomației Român, ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, i-a cerut premierului, în fața zecilor de ambasadori prezenți în sală, ajutorul pentru o clădire a ministerului.

„Nu pot să nu folosesc acest prilej pentru a o ruga pe doamna prim-ministru să ne ajute ca, la 100 de ani de la Marea Unire să existe și o clădire a Ministerului Afacerilor Externe, nu 18 locații. Vă mulțumesc foarte mult”, a declarat Meleșcanu, în aplauzele diplomaților prezenți la sediul Guvernului.

Viorica Dăncilă a spus că dacă ar refuza, și-ar face ambasadorii „dușmani".
 

„Dacă aș spune <Nu> aș face din dumneavoastră dușmani. Cu siguranță este nevoie de o clădire, am discutat cu dl ministru, vom găsi soluții pentru acest lucru”, a declarat ea.

Sediul central al MAE este situat într-un imobil din Aleea Alexandru, sector 1. 

Tag-uri Nume: