30 noiembrie 2021

Teodor Victor Iovici(PRM): Cu românii noştri cine mai ţine? Ce loc i se rezervă populaţiei ţării în toată isteria asta slugarnică?

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Pe data de 20 iunie 1991 Partidul România Mare a fost legal constituit având ca preşedinte pe Corneliu Vadim Tudor, Eugen Barbu vicepreşedinte, prof. univ. dr. Mircea Muşat şi alţi patrioţi, prin Decizia TMB nr. 14/1991.

În aceşti 30 de ani, Partidul România Mare a militat pentru interesul naţional, pentru bunăstarea României şi a românilor. În ceea ce priveşte politica Partidului România Mare, ea este structurată pe două direcţii prioritare: problema naţională, a suveranităţii, a iubirii de neam şi problema social-economică.

Românii trebuie să-şi recapete demnitatea. România nu are voie să fie o ţară săracă, nu are voie să ocupe ultimele locuri din Europa la toate capitolele. România este o ţară bogată şi poporul român este un popor genial. Nu trebuie să mai fim manipulaţi şi să trăim în ură şi invidie.

Treziţi-vă, români! Veniţi alături de Partidul România Mare pentru a nu lăsa România să devină din stat, colonie cu aşa zisă democraţie. A sosit vremea să cunoaşteţi cine vrea binele neamului românesc.

În prezent în România se văd marionetele politice care sunt puse pe căpătuială. Cu românii noştri cine mai ţine? Ce loc i se rezervă populaţiei ţării în toată isteria asta slugarnică? Pe minciună şi fărădelegi nu se poate clădi nimic durabil, iar oamenii vor dreptate. România are nevoie de oameni care să spună cinstit pe ce cale ne aflăm şi ce de făcut.

Partidul România Mare va fi mâna de fier care va face ordine în ţară pentru a nu se ajunge la desfiinţarea României ca stat. România a ajuns foarte rău pe culmile disperării, cuvântul la ordinea de zi în ţara noastră este paragina. Aproape nimic nu mai funcţionează normal. Marii mafioţi corupţi scapă nepedepsiţi, ba chiar intră în politică şi la guvernare – în vreme ce populaţiei nu i-a mai rămas decât suferinţa.

Dreptate -Prosperitate -Reconciliere Naţională, aceasta este deviza cu care ne prezentăm în faţa poporului român. Români, veniţi alături de noi pentru a readuce bunăstarea şi demnitatea neamului românesc şi să transpunem în viaţă imnul nostru „DEŞTEAPTĂ-TE ROMÂNE!”.

Preşedinte P.R.M.

Teodor Victor Iovici