Publicat: 30 Ianuarie, 2018 - 11:56

 Problema României e la autorizații, avize, birocrație, spune noul ministrul al Finanțelor, Eugen Teodorovici, care a dat marți asigurări că nu vor fi introduse taxe noi.

"România stă destul de bine față de alte state din regiune din punct de vedere al nivelului taxelor. Problema e la autorizații, avize, birocrație și trebuie să acționăm radical", a afirmat Teodorovici, la sediul ministerului.

Oficialul a mai anunțat că pregătește o Ordonanța de Urgență (OUG) pentru a anula depunerea Formularului 600, ordonanță care va fi adoptată în ședința de guvern de miercuri.

„Voi pregăti o OUG pentru a anula depunerea Deciziei 600, timp în care o să găsim cea mai bună soluție. În această perioadă, nimeni nu mai trebuie să depună niciun fel de formular. Vom găsi o soluție pentru a nu se mai depune acest formular. Nu are rost. M-am gândit la comasarea acestuia, dacă nu, chiar și o variantă și mai bună, dar vom discuta și la Ministerul de Finanțe. De azi înainte, vor fi lucrurile cele mai simple alese, pentru că așa este normal să fie”, a precizat noul ministru de Finanțe.

Tag-uri Nume: