Publicat: 31 Martie, 2015 - 19:07
Share
Nici nu s-a uscat cerneala de pe decizia de numire...

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, efectuează astăzi, 31 martie a.c., o vizită oficială în Statele Unite ale Americii. În cadrul acestei vizite, oficialul român va avea întrevederi cu șeful misiunii FMI pentru România, Andrea Schaechter, respectiv cu reprezentanți ai investitorilor americani.

În cadrul întâlnirii cu șeful misiunii FMI pentru România, ministrul Finanțelor Publice va discuta despre politicile macroeconomice, susținerea creșterii economice, asigurarea stabilită?ii financiare, eficientizarea cheltuielilor publice, reformarea și transparentizarea sistemului.

Totodată, ministrul Eugen Teodorovici va participa la evenimentul 'Romania Investors Days', organizat de Franklin Templeton, Bursa de Valori București și Swiss Capital la New York. Cu acest prilej, ministrul Finanțelor Publice va prezenta măsurile pentru asigurarea creșterii economice a României, măsurile Guvernului României de atragere a investițiilor străine, de sprijinire a pieței de capital, dar și progresele realizate în absorbția fondurilor europene, respectiv măsurile pentru accelerarea absorbției, care va contribui la susținerea creșterii economice.

Biroul de presă