Publicat: 6 Iulie, 2020 - 17:34
Share

Constructorul rus de ultimă generație Aurus, cel mai cunoscut pentru producerea de limuzine pentru președintele rus, a lansat un videoclip în care arată sedanul său într-un test uimitor care a lăsat complet în umbră manevrele de acest fel cu mașini accidentate.

Filmările publicate duminică de Zvezda TV prezintă un sedan Aurus Senat. Mașina de lux - al cărei preț de piață pornește de la 18 milioane de ruble (254.000 de dolari) - poate fi văzut izbindu-se de un perete de beton din unul dintre hangarele companiei.

Într-un videoclip care nu a fost făcut public până acum, vehiculul lung de 5,6 metri, echipat cu un propulsor hibrid care îi permite să accelereze de la 0 la 100 km / h în aproximativ șase secunde, lovește un obstacol cu ​​o viteză de 64 km / h. Deși partea din față a mașinii este aproape complet distrusă de impact, cele două manechine de testare a accidentelor de pe scaunele din față apar intacte după coliziunea frontală. 

Nu este primul test al mărcii de mașini fabricate din Rusia care a fost făcut public.

Limuzinele Aurus Senat și-au arătat anterior rezistența la frig extrem într-un test din ianuarie 2019, înfrângând iarna siberiană, la temperaturi de  până la -50 ° C (-58 ° F).

Mașinile de lux, care fac parte din proiectul Kortezh, au fost inițial destinate pentru oficiali de top din Rusia. O limuzină a liniei a debutat în timpul inaugurării președintelui rus Vladimir Putin în mai 2017. De atunci, producătorul auto a decis să pună mașinile la dispoziția publicului larg atât în ​​interiorul, cât și în afara Rusiei.

Mult așteptată producție în serie a autoturismelor de primă clasă urmează să înceapă în 2021, deși se preconizează că mai multe autovehicule pilot vor dispărea de pe linia de producție în noiembrie a acestui an.

În timp ce producția în serie a vehiculului este încă departe, mașina este deja la cerere mare. Peste 700 de vehicule Aurus au fost precomandate de către iubitorii de autovehicule din februarie 2018. (eTN)

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: 

Tag-uri Geo: