Publicat: 9 August, 2018 - 13:30

Tetra Pak®, lider mondial în procesarea și ambalarea alimentelor, l-a numit recent pe Guillaume Latourrette în funcția de Managing Director pentru operațiunile companiei în regiunea Europei de Sud Est. Acesta îl înlocuiește pe Francesco Faella, care a preluat o poziție nouă, de Managing Director pentru Tetra Pak Italia. 
Guillaume vine în această funcție având peste 16 ani de experiență internațională, ocupând în trecut o serie de poziții de leadership la nivel european și global în industria de ambalare pentru alimente și băuturi. Și-a dezvoltat cariera în vânzări, precum și în marketing și product management. Câștigător al Global Leadership Award 2017 în Tetra Pak, Guillaume se alătură echipei din Europa de Sud Est după ce a ocupat poziția de Regional Marketing Director în cadrul companiei, rol în care a coordonat dezvoltarea strategiei de marketing a companiei în Europa şi Asia Centrală, cu focus pe zona de digital şi servicii de marketing.  
Înainte de poziția sa europeană, Guillaume a ocupat funcția de Marketing Director pentru Tetra Pak Franța și Global Product Manager pentru o serie de produse cheie din portofoliul companiei, precum Tetra Gemina® Aseptic și Tetra Prisma® Aseptic.  
„Este cu adevărat o onoare să preiau acest rol şi să conduc operațiunile companiei în Europa de Sud Est. Ca nou Managing Director, aș vrea să reconfirm angajamentul nostru de a contribui la dezvoltarea acestei regiuni în care compania Tetra Pak este prezentă deja de câteva decenii. Vom continua să aducem expertiza globală şi tehnologia noastră care acoperă întregul lanț de producție, pentru a susține creșterea industriei de băuturi şi alimente, şi a contribui la modernizarea ei, oferind consumatorilor produse de calitate în ambalaje convenabile şi mai ales sustenabile.”, declară Latourrette.  
În noul său rol, Guillaume Latourrette locuiește în Belgrad, de unde conduce business-ul Tetra Pak în cele 14 pieţe din Europa de Sud Est, dintre care cele mai mari sunt Serbia, Grecia, Croaţia şi România. 

Tetra Pak este lider mondial în soluţii de procesare, ambalare şi distribuire a produselor alimentare lichide. Lucrând îndeaproape cu clienţii şi furnizorii noştri, oferim produse sigure, inovatoare şi în armonie cu mediul înconjurător, care satisfac în fiecare zi cerinţele consumatorilor din peste 170 de ţări. Având aproximativ 24.000 de angajaţi în peste 80 de ţări, noi credem în asumarea cu responsabilitate a poziţiei de lider în industria de profil şi într-o abordare sustenabilă a business-ului. Motto-ul nostru, „PROTEJEAZĂ CE E BUN™", reflectă viziunea noastră de a oferi alimente sigure şi disponibile oriunde în lume. Mai multe informaţii despre Tetra Pak sunt disponibile pe www.tetrapak.ro.
Tetra Pak şi PROTEJEAZĂ CE E BUN sunt mărci înregistrate ale Tetra Pak Group.
 

Tag-uri Nume: