Publicat: 16 Aprilie, 2018 - 16:51

O fetiţă din clasa a VI-a a fost a fost transportată, luni, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu-Mureş, după ce a căzut de la etajul întâi al Şcolii Gimnaziale nr. 7 Târgu Mureş, pe o fereastră deschisă, în timp ce mergea la ora de sport. Poliţia a deschis o anchetă.

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş, Ioan Macarie, a declarat că incidentul s-a produs luni, în pauza de la ora 13.00, când eleva se deplasa spre sala de sport.

”Ea cobora la ora de sport pe hol şi a căzut pe fereastră deschisă, de la etajul 1, pe o zonă cu nisip. A fost mereu conştientă şi dusă rapid la spital. La şcoală au venit şi părinţii”, a spus Ioan Macarie.

El a adăugat că circumstanţele în care s-a produs incidentul sunt încă necunoscute, iar la ora transmiterii acestei ştiri poliţiştii audiază elevii.

Reprezentanţii Poliţiei Mureş au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că fetiţa a fost transportată la spital cu politraumatism prin cădere de la înălţime, iar până în prezent nu există indicii că s-ar fi produs o infracţiune.

”Se efectuează cercetări pentru a se stabili împrejurările în care a căzut. S-a înregistrat un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar rămâne a se stabili dacă există elementele constitutive ale vreunei infracţiuni. Deocamdată nu există astfel de date. Poliţia continuă verificările”, potrivit Poliţiei Mureş.

Incidentul s-a produs la Şcoala Gimnazială Nr. 7 Târgu Mureş.

Tag-uri Nume: