Publicat: 19 Octombrie, 2014 - 17:42

În urma unui control în trafic, polițiștii din Neamț au depistat un bărbat care avea disimulate într-o autoutilitară aproape 190.000 de țigarete de contrabandă. 

În seara zilei de 17 octombrie a.c., polițiștii din cadrul I.P.J. Neamț au depistat în trafic o persoană care transporta țigarete de contrabandă.

Cel în cauză, un bărbat de 25 ani, din județul Suceava, a fost depistat de polițiștii de investigare a fraudelor și polițiștii rutieri din cadrul Poliţiei Orașului Târgu Neamţ, pe DN 15C, în timp ce conducea o autoutilitară. 

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii au descoperit 189.900 de ţigarete de contrabandă provenite din Republica Ucraina şi Moldova, disimulate într-un  compartiment special amenajat în interiorul autoutilitarei. 

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă cu țigări, iar la solicitarea polițiștilor, procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar prin instituirea interdicţiei de a părăsi judeţul Suceava. 

În cauză a fost dispusă măsura indisponibilizării autovehiculului utilizat, iar ţigările au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor.