Publicat: 31 Ianuarie, 2017 - 18:57

Polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret — ITPF Sighetu Marmației au descoperit ascunse în roțile unui autoturism, condus de un cetățean român, aproximativ 900 pachete de țigări, de proveniență ucraineană.

În ziua de 30 ianuarie a.c., s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român Cosmin I., în vârstă de 25 ani, domiciliat pe raza jud. Botoșani, conducând un autoturism marca Opel.

Acționând în baza unei analize de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinii, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în anvelopele autoturismului, cantitatea de 888 pachete de țigări, marca Kent, de proveniență ucraineană.

Țigările, în valoare de 1083 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei.Comunicat de presă - ITPF Sighetu Marmației