Publicat: 14 Martie, 2019 - 12:03
Share

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au depistat, în ultima lună, peste 4.700 de pachete cu ţigări de contrabandă.

În ultima lună, în urma activităţilor informativ-operative desfăşurate, poliţiştii de frontieră din cadrul structurilor teritoriale ale Gărzii de Coastă, sub coordonarea procurorului învestit în cauză din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au desfăşurat mai multe acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări în zona de competenţă.

Astfel, în urma acţiunilor întreprinse, poliţiştii de frontieră au depistat în flagrant cinci cetăţeni români, cu vârste cuprinse între 27 şi 70 de ani, care deţineau şi transportau cantitatea de 4.746 pachete de ţigări fără timbru fiscal, diferite mărci, evaluate la 47.460 lei, pentru care nu au putut prezenta documente justificative, precum şi diferite sume de bani.

În cauză, colegii noştri efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale. Comunicat de presă - Garda de Coastă

Tag-uri Institutii: