Publicat: 14 Iunie, 2018 - 11:37

Compania Wienerberger aniversează 20 de ani de la venirea în România prin organizarea unei Caravane prin țară
•    După Craiova, Suceava și Brașov  urmează ca această Caravană să ajungă la Timișoara
•    Toți cei interesați vor putea primi consultanță tehnică personalizată din partea experților Wienerberger și Tondach, precum și din partea distribuitorului local 
•    Caravana a fost organizată pentru a le oferi clienților și partenerilor spațiul în care să interacționeze cu produsele și serviciile inovative ale companiei 

    Timișoara, 14 iunie. Compania Wienerberger România își confirmă poziția de lider pe piață și aniversează 20 de ani de prezență în România printr-un proiect special. Caravana „Inovația Wienerberger mai aproape de tine” va merge prin 9 orașe din țară. Următoarea oprire, după Craiova, Suceava și Brașov, va fi la sediul companiei Egeria TM SRL, din Strada Conac nr. 54, comuna Dumbrăvița, din județul Timiș, distribuitor local Wienerberger și Tondach.  
    Pe 15 și 16 iunie, vineri și sâmbătă, toți cei interesați să primească consultanță tehnică personalizată pentru produsele Porotherm și Tondach, să afle mai multe detalii despre construcția unei case durabile din cărămidă sau a unui acoperiș din țiglă ceramică, sunt așteptați la Caravana “Inovația Wienerberger mai aproape de tine”, la sediul companiei Egeria TM SRL. Programul evenimentului este următorul: vineri, 15 iunie, în intervalul 8:00 – 17:00 și sâmbătă, 16 iunie, între orele 8:00 – 12:00.
    Astfel, proiectul este o ocazie de a cunoaște mai bine produsele și serviciile inovatoare Wienerberger, dar și de a participa la discuții cu reprezentanții companiei care pot oferi soluții concrete pentru întrebări punctuale.  Cei care vor veni la Caravană vor afla cum funcționează aplicațiile web www.calculeazatondach.ro,  pentru calculul necesarului de țiglă ceramică, și Vede Tondach, pentru realizarea unei simulări a acoperișului.     
    În perioada mai – iulie 2018, Caravana “Inovația Wienerberger mai aproape de tine” va călători în 9 orașe din țară, în Craiova, Suceava, Brașov, Timișoara, Pitești, Arad, Cluj, Sibiu, Constanța. Puteți afla mai multe informații despre eveniment accesând www.wienerberger.ro.  
 

Tag-uri Institutii: