Publicat: 17 Octombrie, 2019 - 14:28
Share

Patroana unei firme din vestul ţării acuză mai mulți polițiști de abuz în serviciu. Oamenii legii ar fi greşit adresa unei persoane pe numele căreia aveau un mandat de aducere și ar fi ajuns astfel la firma femeii pe care aproape au luat-o pe sus. 

Totul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Un echipaj de la Secţia 5 de Poliţie din Timişoara avea mandat de aducere pe numele unei persoane ce locuia pe Bulevardul Constructorilor din Timişoara, însă a greşit adresa şi a ajuns pe strada Constructorilor, din Dumbrăviţa.

Femeia susţine că poliţiştii i-ar fi cerut să scrie o declaraţie potrivit căreia persoana căutată de ei nu locuieşte la acea adresa şi i-au cerut să se legitimeze, însă femeia a refuzat.

După ce i-au pus mâinile la spate a fost de acord să le dea un act de indentitate, dar le-a dat o copie. Poliţiştii au solicitat un echipaj de suport.

Într-un final, femeia s-a ales cu amendă pentru că nu a vrut să se legitimeze, iar echipajul s-a ales cu sesizare pentru abuz în serviciu. Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş au analizat situaţia şi spun că ar fi fost vorba de o purtare abuzivă.

Dosarul a fost trimis mai departe, spre cercetare, la Parchet, a transmis, de la Timişoara, reporterul nostru Luiza Ţîrcă.

 

Tag-uri Geo: