Publicat: 22 Ianuarie, 2015 - 12:35

Joi, pe 29 Ianuarie, de la ora 21:30, la Hard Rock Cafe, BestMusic Live Concerts îi invită pe bucureşteni la show-ul Timpuri Noi + Partizan, unde vor putea fi văzuţi pe aceeaşi scenă, după 20 de ani, Artan, Iliescu şi Suedezu, în cadrul unui show ce se anunţă a fi perfect.

 

Trupele Timpuri Noi şi Partizan vor face, împreună, un spectacol retrospectiv de la înfiinţarea Timpuri Noi şi până în prezent. Repertoriul abordat va fi structurat pe calupuri de hituri ale anilor '80, '90 şi 2000. Cele două trupe vor performa împreună în cazul calupurilor comune din anii '80 şi '90, dar vor exista şi momente individuale din repertoriul actual. Celor trei li se alătură Adrian Bortun, Felix Sfura, Andrei Bărbulescu şi Alex Vascan.

Invitaţi speciali: Luca, Stere, Adeline, Victoria, Vecina, Verginica, Rambo, Catran şi Văru’ Maftei.

Biletele pot fi găsite online exclusiv pe iabilet.ro şi în reţeaua iaBilet (Muzica, Uman, Senia, Perfect Tour), dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare, la preţul de 45 de lei - cu loc la masă - şi 60 de lei - VIP, cu loc la masă in faţa scenei (numărul de bilete la categoria VIP este limitat la 80 de locuri).

Puncte de vânzare fizice pentru Bucureşti:

- Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţa Romană (George Enescu 30 colţ cu Magheru)
- Magazinul Muzica
- Agenţiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei nr. 11

- Aplicaţia de IOS sau Android iaBilet
- de pe varianta de mobile IaBilet - m.iabilet.ro
 
Cumpărarea biletelor de pe iabilet.ro asigură automat şi rezervarea de locuri la masă, scăpându-i pe cei interesaţi de drumul până la locaţie sau de un telefon pentru rezervare.

Un eveniment prezentat şi organizat de Bestmusic Live Concerts – bestmusic.ro, powered by ROCK FM şi METALHEAD

 

 

     

Localizare: 

Geolocation is 44.4267674, 26.1025384