Publicat: 6 Ianuarie, 2014 - 13:53
Share

BestMusic și Metalhead îi invită pe bucureșteni la Hard Rock Café, joi, 16 ianuarie 2014, la ora 21:00, să înceapă noul an Perfect, cu una dintre cele mai longevive trupe de rock românești, Timpuri Noi, și invitații Luca, Stere, Adeline, Victoria, Vecina, Verginica, Rambo, Catran și Văru’ Maftei

 


Timpuri Noi, simbolul rock-ului romanesc al ultimelor decenii si, in formula actuala, vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent si acid, înseamnă: Dan Iliescu (chitara, voce), Felix Sfura (tobe) si Sabin Penea (bass, vioara). De la infiintarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent in Timpuri NOI in calitate de compozitor si chitarist. Incepand cu anul 2011, Dan Iliescu si-a asumat şi rolul de solist, continuand misiunea muzicala asumată in urma cu cateva decenii.... Pentru cei care nu stiu incă, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le stie atat de bine: Stere, Tanta, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata...iar lista poate continua, cu doar cateva exceptii, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de către Timpuri Noi.

Biletele pentru concertul Bestmusic cu TIMPURI NOI din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe iabilet.ro si pe bestmusic.ro, dar și la Hard Rock Café, precum și în ziua concertului, la intrare.

Acestea costă 30 de lei cu loc la masă (fumători sau nefumători).

Cumpararea biletelor de pe iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masă. Acestea se aloca in functie de cumpărarea biletelor.

Pe iabilet.ro se pot comanda atât bilete în format electronic (print @ home - plătind cu cardul online sau cu Paypal, se primesc biletele pe mail apoi clienții le tipăresc sau vin cu smartphone-ul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, cei interesați sunt rugați să contacteze organizatorii la contact [at] iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).

Un eveniment prezentat și organizat de Bestmusic Live Concerts – bestmusic.ro