17 septembrie 2021

Titus Corlăţean a primit vizita ambasadorului Palestinei la Bucureşti

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Primirea de către senatorul Titus Corlăţean, preşedintele Comisiei pentru politică externă a Senatului României, a E.S. Fuad Karim Saliba Kokaly, ambasadorul Palestinei la Bucureşti

Preşedintele Comisiei pentru politică externă a Senatului României, senatorul Titus Corlăţean l-a primit la data de 30 iulie a.c., pe E.S. Fuad Karim Saliba Kokaly, ambasadorul Palestinei la Bucureşti, aflat în vizită de rămas-bun, la finalul mandatului său în România.

În acest context, senatorul Corlăţean i-a adresat mulţumiri pentru mandatul de succes îndeplinit în România şi pentru modul în care a cooperat cu autorităţile române pe perioada misiunii.

Totodată, i-a urat succes ambasadorului Palestinei în îndeplinirea viitoarelor activităţi diplomatice.

Cei doi oficiali au făcut o trecere în revistă a evoluţiilor politice prezente şi a perspectivelor în plan electoral din Palestina, precum şi a modului în care structurile europene, inclusiv România pot contribui la relansarea procesului de pace conform principiului „two-state solution”.

În cadrul întrevederii, cei doi demnitari şi-au exprimat încrederea în privinţa menţinerii constanţei şi substanţei dialogului politic bilateral şi a intensificării cooperării economice între România şi Palestina.