30 septembrie 2022

TNRS prezintă avanpremiera spectacolului „Svejk pe front”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu prezintă, în data de 9 iunie 2022, avanpremiera spectacolului „Svejk pe front”, de Jaroslav Hasek, în regia lui Viorel Raţă.

„Svejk pe front” este continuarea aventurilor expuse în „Bravul soldat Svejk”. De data aceasta, soldatul se află pe linia frontului, alături de locotenentul-major Lukas, pe care Svejk, cu naivitatea sa caracteristică, reuşeşte să-l aducă în pragul disperării.

Umorul specific celebrelor romane semnate de Jaroslav Hasek este readus pe scenă într-un spectacol dinamic care va pune un zâmbet pe feţele spectatorilor.

Producţia este realizată cu sprijinul actriţei şi regizoarei Mariana Mihu – Plier, iar din distribuţie fac parte Viorel Raţă şi Mihai Coman.

Publicul este aşteptat la avanpremiera acestei producţii în 9 iunie, la ora 19:00, la Sala Studio, din Sibiu, str. Emil Cioran, nr. 1A. Biletele se pot achiziţiona online, pe site-ul www.tnrs.ro, şi de la Agenţia Teatrală din Sibiu, str. Nicolae Bălcescu nr. 17.

Premiera spectacolului va avea loc în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, în 1 iulie, ora 17:00, la Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.